Klanttevredenheid, kwaliteit en bouwsnelheid zijn onze belangrijkste aandachtspunten.


De kracht van RoggebandBouw ligt met name in de kwaliteit en bouwsnelheid, dit vertaalt zich in een hoge klanttevredenheid. Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers

Woningbouw

Droomt u van een nieuwbouwwoning en bent u op zoek naar een partij die hierin met u meedenkt? Wij streven naar perfectie, niet alleen als het gaat om uw woning, maar ook om uw tevredenheid. Wij begeleiden u van A tot Z en zorgen ervoor dat uw droom werkelijkheid wordt. Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst als het gaat om verbouw van uw huidige woning, zoals het plaatsen van een aanbouw, dakopbouw of onderhoudswerkzaamheden.

Utiliteitsbouw

Nieuw kantoorpand, bedrijfsverzamelgebouw of opslagloods. Door onze samenwerking met diverse specialisten in de bouw kunnen wij u het hele scala bieden. Vele tevreden zakelijke opdrachtgevers gingen u voor. Wij denken graag in een zo vroeg mogelijk stadium met u mee, zodat we voor u het optimale resultaat kunnen bereiken en zo onnodige kosten kunnen besparen.

Instellingen

Steeds meer instellingen, zoals scholen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen weten ons steeds beter te vinden. Door vooraf goede afspraken te maken en een slimme planning te hanteren, kunnen wij ervoor zorgen dat bewoners van zorginstellingen, patiënten in ziekenhuizen en leerlingen op school zo weinig mogelijk hinder hebben van onze werkzaamheden.

Lees verder:
    Nieuwbouw
    Verbouw
    Renovatie
    Restauratie

© 2023 Roggeband Bouw    |    Privacyverklaring    |   Ontwerp & realisatie: NDRK