De geschiedenis van ons bedrijf gaat ruim 100 jaar terug. In 1913 werd Roggeband Bouw, toen nog Bouwbedrijf Roggeband, opgericht door J. Roggeband. Startend als eenmanszaak in de Verrenieuwstraat in Zierikzee, groeide het uit tot een respectabel bedrijf met 46 medewerkers. Het werk omvatte toen al zowel particuliere opdrachten als opdrachten voor overheid en bedrijven.

Na de verhuizing in 1978 naar het industrieterrein van Zierikzee, volgenden de nieuwe generaties Wout en Jan Roggeband zich achtereenvolgens op. Tot drie keer toe wist Roggeband een bouwcrisis het hoofd te bieden.

Omdat eigenaar Jan Roggeband helaas geen opvolging had, is het begin 2014 verkocht. Op die manier konden wel de vertrouwde naam en activiteiten in de omgeving voortgezet worden. Sinds de overname is de dagelijkse leiding in handen van Arco Wijkhuijs. Arco heeft een brede ervaring opgebouwd in de aannemerij, van kleine onderhoudsklussen tot omvangrijke bouwprojecten. Hij kan als geen ander de (bouw)wensen van de opdrachtgevers overdragen aan ‘zijn’ mensen.

Lees verder:

    Roggeband anno nu

© 2023 Roggeband Bouw    |    Privacyverklaring    |   Ontwerp & realisatie: NDRK